EPGB utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, "REBUTJAR" per a rebutjar-les, o "CONFIGURAR" per a configurar-les.

En cas de rebutjar-les, EPGB no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES

 

SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ:

Deixa'ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació:

 
Nom


Cognoms


E-mail


Telèfon



Missatge


Accepto la política de privacitat




SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ:

Deixa'ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació:

Tots els camps són obligatoris

 
Nom


Cognoms


Sexe


Nacionalitat


Ciutat


Data de naixement


E-mail


Telèfon


Curs en el que estàs interesat


Any acadèmic


Com ens has conegut?

Altres
Quin?



Missatge


Accepto la política de privacitat




 
 

Màster Xocolata Puebla, Mèxic

 

Del 13 al 24 de juliol de 2020. Impartit per Stéphane Leroux i Antonio Bachour

Horari: Dilluns a dissabte de 9 a 13 h i de 14:30 a 18 h // Durada: 60 hores // PVP: 2200 €

 

Lloc

Universidad Popular Autónoma de l'Estat de Puebla (UPAEP Facultad Gastronomía), Mèxic.

Programa

Setmana del 13 al 17 de juliol


13 de juliol

· Màrqueting a la pastisseria
Francisco Gil, director del Museu de la Xocolata de Barcelona

· Antropologia del cacau
Paola Vera, antropòloga gastronòmica de la Facultat de Gastronomia UPAEP


14 de juliol

· Pastisseria de viatge i petit fours
Mariana García, professora de l'EPGB


15 i 16 de juliol

· Figura comercial de xocolata
Saray Ruiz, professora de l'EPGB


17 de juliol

· Bean to Bar (fabricació de xocolata)
Olivier Fernández, director de l'EPGB


18 de juliol

· Panettone
Jose Romero, professor de l'EPGB



Setmana del 22 al 26 de juliol


20 i 21 de juliol

· Peça artística
Master Class Stéphane Leroux


22 i 23 de juliol

· Noves tendències de pastisseria
Master Class Antonio Bachour i Jose Manuel Samper


24 de juliol

Cloenda

Inclou

· Filipina i davantal de la EPGB Màster 2020
· Dossier
· Material necessari per a la realització de totes les classes, teòriques i pràctiques.
· Tots els alumnes del màster tenen reservada la seva plaça en les primeres files de les Master Class.
· Coffee Break (Master Class)
· Cloenda amb invitació per a familiars.
· Diploma atorgat per la EPGB i UPAEP.

Preu

Máster Xocolata Mèxic (Puebla): 2.200 € // 48.000 Pesos

Informació reserves

Per a més informació:

· Telèfon: 0034 93 268 78 77
· mastermxepgb@escoladepastisseria.cat

 

No trobes el curs que estàs buscant?

Sol·licita MÉS INFORMACIÓ

© Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona · 2020 - 2024 · Tots els drets reservats | Avís legal | Cookies