EPGB utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, "REBUTJAR" per a rebutjar-les, o "MéS INFORMACIÓ" per consultar les cookies que utilitza la pàgina.

En cas de rebutjar-les, EPGB no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES

 

SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ:

Deixa'ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació:

 
Nom


Cognoms


E-mail


Telèfon


Missatge


Accepto la política de privacitat




 

Màsters internacionals

 

A l’Escola de Pastisseria no tenim fronteres; és per això que la nostra oferta formativa té caràcter internacional i impartim màsters a diferents llocs del món.

 

Màster Xocolata Puebla, Mèxic

Del 13 al 24 de juliol de 2020. Impartit per Stéphane Leroux i Antonio Bachour

 

Horari: Dilluns a dissabte de 9 a 13 h i de 14:30 a 18 h
Durada: 60 hores
PVP: 2200€

 

No trobes el curs que estàs buscant?

Contacta amb l'Escola

© Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona · 2020 · Tots els drets reservats | Avís legal | Cookies