3r curs - anual
En el tercer curs de pastisseria, després d'haver après les bases de la pastisseria, desenvoluparàs la teva part més creativa i podràs experimentar amb les noves tendències en el sector pastisser.
Horari: Tardes o matins i tardes // Durada: Del 18 de setembre al 13 de juny // PVP: 5273 €
Horari
· 3r A - Dilluns i dimecres de 16 a 20 h i dijous de 10 a 14 h
· 3r B - Dilluns, dimecres i dijous de 16 a 20 h
Alumnat
Estudiants amb el segon curs del pla d’estudis aprovat o com a mínim amb dos anys d’experiència a l’obrador d’una pastisseria. En aquest darrer cas, l’escola avaluarà, mitjançant una prova d’accés, la capacitació per al curs. L’alumnat que superi el tercer curs de pastisseria podrà obtenir el títol, propi de l’escola, de diploma de pastisseria.
Durada del curs
· Inici de curs: segona quinzena de setembre
· Final de curs: primera quinzena de juny
· Hores lectives: 380 h
Assignatures principals
· Macarons
· Esmorzars
· Petit four
· Éclairs
· Caramel
· Individuals
· Confits
· Decoracions
· Gelateria
· Vasets
· Pastisseria oriental
· Semifreds (2 setmanes)
· «Tartaletes» (2 setmanes)
· Bomboneria (2 setmanes)
· Torrons
· Tronc de Nadal
· Peça comercial de xocolata (2 setmanes)
· Peça artística de xocolata
· Postres en plat
· Bufet
Assignatures de salat
· Sushi
· Elaboració del pa
· Elaboració del formatge
· Canapès
· Arrossos
Assignatures complementàries
· Optimització i gestió de l'obrador (escandalls)
· Dietètica i nutrició III
· Ingredients i additius
· Disseny
Reserves i matrícules
· Podeu demanar informació sobre les inscripcions al telèfon 93 268 78 77 (escola) i al correu electrònic escola@pastisseria.cat
· Les peticions s’atendran per rigorós ordre d’inscripció i es tindrà en compte la limitació de places de cada curs.
Preus del curs
· Matrícula: 400 €
· Assegurança obligatòria: 75 €
· Material escolar obligatori (eines i uniforme): 495 €
· 3r curs: 527,36 € x 10 mensualitats (5273,60 €) *
* Descompte per als agremiats
Tots aquests grups de cursos i els monogràfics tenen un descompte del 25% per als titulars o treballadors d’una empresa agremiada al Gremi de Pastisseria de Barcelona.
Condicions de pagament
· Terminis de pagament: de l’1 al 5 de cada mes.
· Deu mensualitats: el primer rebut correspon al mes de setembre i el darrer rebut correspon al mes de juny.
· L’assegurança és obligatòria per a cada curs.
· L’import de la reserva, en concepte de matrícula, és de 400 euros, independentment del curs, i no es té dret a devolució.
· Bonificació del 5% sobre el preu del curs si s’efectua per endavant el pagament de la totalitat del curs, durant el mes de setembre. Aquesta bonificació no és acumulable en el cas de gaudir del 25% de descompte per ser treballador agremiat.
· Si l’alumne ha fet el pagament del curs al setembre i es dona de baixa durant el curs, el Consell d’Escola valorarà retornar l’import proporcional pagat per endavant amb penalització de 2 mesos.
Altres consideracions
· L’import de la reserva, en concepte de matrícula, és de 400 euros, independentment del curs, i no es té dret a devolució.
· El material escolar (eines i uniforme) s’ha d’abonar en el moment del lliurament i en la seva totalitat.
· Els alumnes que sol·licitin un certificat anual de l’escola hauran d’abonar l’import total del curs.
· Els treballadors d’empreses agremiades ho acreditaran mitjançant còpia de la seva nòmina; durant el curs, el fet d’acollir-se als descomptes dels cursos es farà, després de la comprovació prèvia, per trimestres naturals vençuts.
· El Consell de Direcció de l’Escola crea tres beques per als millors alumnes de cadascun dels tres cursos de pastisseria bàsics. Aquesta beca consisteix en la gratuïtat del 50% de l’import del curs següent, o del 100% en el cas del quart curs. Un cop acabat el quart curs, els alumnes amb millor nota d’Aparador i del Treball d’Investigació Científica obtenen una beca per assistir dues setmanes al The Culinary Institute of America de Nova York. Enguany també oferirem l’oportunitat de fer un stage a Dubai gràcies a l’empresa Ricart.
· L’assistència als cursos de l’escola implica l’absoluta obligatorietat de dur l’uniforme i les eines establertes i d’acceptar el reglament de funcionament intern i les condicions economico-administratives de l’escola. S’aconsella als alumnes dels cursos de 2n, 3r i TGS que combinin els estudis de l’escola amb el treball en una pastisseria.
· El Consell de Direcció de l’Escola es reserva el dret de canviar, suprimir o alterar qualsevol activitat programada si les circumstàncies ho requereixen, respectant sempre els drets de l’alumnat. El Consell de Direcció de l’Escola estudiarà i decidirà qualsevol cas no previst.
· Important: L’escola podrà fer qualsevol modificació en el calendari lectiu del curs amb motiu de la celebració de la fira Expo Nadal i de diades pastisseres, per adaptar així els horaris a les necessitats de l’escola.
Per si busques residència on allotjar-te durant el curs
Barcelona Resident és una nova residència a tocar de l’Escola de Pastisseria. Disposa d’habitacions individuals, amb bany privat i sortida a l'exterior, amb un espai per combinar l’estudi i el descans, fibra òptica simètrica, TV, nevera petita, ampli escriptori, climatització i armari de gran capacitat. La residència també compta amb altres serveis, com una sala d’estudi, menjador comunitari, bugaderia, recepció 24 h, solàrium, etc. Vine a descobrir-la!
Els alumnes de l’Escola de Pastisseria gaudeixen d’unes condicions especials a Barcelona Resident:
· Matrícula gratuïta: en inscriure’s a la nostra residència d’estudiants.
Oferim:
· Habitació individual amb bany privat.
· La millor ubicació possible.
Per a més informació, visites o sol·licitar pressupost contacteu amb nosaltres a info@barcelonaresident.cat
o al telèfon +34 93 268 78 79