FUNDACIÓ PRIVADA DE L’ESCOLA DEL GREMI DE PASTISSERIA I MUSEU DE XOCOLATA, al seu web https://www.escoladepastisseria.cat, utilitza cookies i altres tecnologies similars que emmagatzemen i recuperen informació quan hi navegues. Aquestes tecnologies poden tenir finalitats diverses, com reconèixer un usuari i obtenir-ne informació dels seus hàbits de navegació. Els usos concrets que en fem d’aquestes tecnologies es descriuen a la informació de la Política de Cookies.

En aquest web, disposem de cookies pròpies i de tercers per a l’accés i registre al formulari dels usuaris. Podrà consultar la informació sobre les cookies amb el Botó de MÉS INFORMACIÓ, a la Política de Cookies.

En atenció a la Guia sobre l’ús de les cookies de l’AEPD, aprovada el mes de juliol de 2023, i amb els criteris del Comitè Europeu de Protecció de Dades (CEPD); a l’RGPD-UE-2016/679, a l’LOPDGDD-3/2018, i l’LSSI-CE-34/2002, darrera actualització, 09/05/2023, sol·licitarem el seu consentiment per a l’ús de cookies al nostre web.

ACCEPTAR REBUTJAR Més informació

 

SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ:

Deixa'ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació:

 
Nom


Cognoms


E-mail


Telèfon


Missatge


Accepto la política de privacitat




 

Màsters i Open Weeks

 

Si vols ampliar la teva formació, l’Escola de Pastisseria posa al teu abast màsters i Open Weeks específics, perquè tenim molt clar que la formació no té límits.

 

Màster Alta Pastisseria

Després de l'etapa de formació bàsica en pastisseria, ara toca anar a fons. El Màster en Alta Pastisseria et permetrà fer un pas més i crear el teu projecte de pastisseria.

 

Horari: Dilluns i dimarts. Tardes: de 16:00 a 20:00 h
Durada: Del 15 de setembre al 19 de juny. 272 hores
PVP: 5890€

Màster de Xocolata

Curs dedicat completament al cacau i les aplicacions de la xocolata, dirigit a professionals.

 

Horari: De dilluns a divendres, de 10 a 14h i de 15h a 18h
Durada: Del 13 al 31 de gener del 2025. 120 hores
PVP: 3200€

Màster Gelateria

En aquest curs aprendràs a gestionar un negoci i a obrir una línia de gelateria, així com la formulació del gelat i els diferents formats en què poden trobar-se per al seu consum i venda.

 

Horari: De dilluns a divendres. Matins i tardes: de 10 a 14 h i de 15 a 18 h
Durada: 3 al 14 de febrer del 2025. 70 hores
PVP: 2400€

 

Panettone International Open Week

Curs dedicat exclusivament a aquest producte màgic, en el qual podràs ampliar els teus coneixements al nivell més alt.

 

Horari: De dilluns a divendres. Matins: de 09:00 a 14:00 h
Durada: Del 29 de setembre al 3 d'octubre de 2025. 25 hores
PVP: 1500€

Curs de Brioixeria Open Week

Aquest curs et permetrà endinsar-te en el món de les masses, amb totes les seves tècniques de fermentació.

 

Horari: De dilluns a divendres. Matins: de 09:00 a 15:00 h
Durada: 24 al 28 de febrer de 2025. 30 hores
PVP: 1500€

Bean To Bar 100% i Aplicacions Open Week

Darrere d'una gran xocolata hi ha moltes variables, i gairebé totes en mans del pagès. Més benefici per al pagès, més control i coneixement per a la xocolata. Ens acompanyes en aquest apassionant viatge?

 

Horari: De dilluns a divendres. Matins: de 10:00 a 14:00 h
Durada: Del 12 al 16 de maig del 2025. 20 hores
PVP: 1200€

 
 

No trobes el curs que estàs buscant?

Contacta amb l'Escola

© Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona · 2020 - 2025 · Tots els drets reservats | Avís legal | Cookies