EPGB utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, "REBUTJAR" per a rebutjar-les, o "MéS INFORMACIÓ" per consultar les cookies que utilitza la pàgina.

En cas de rebutjar-les, EPGB no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES

 

SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ:

Deixa'ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació:

 
Nom


Cognoms


E-mail


Telèfon


Missatge


Accepto la política de privacitat




 
 

Aparadors 4rt curs

 

Vine a veure la presentació dels Aparadors dels alumnes d'últim any!

 

El dies 10 i 17 de juny els nostres alumnes posen a prova tots els seus coneixements i habilitats i presenten el projecte d'Aparador que han estat preparant durant el curs. Cada Aparador ha de tenir:



- Peça artística de xocolata



- Peça artística de caramel



- 3 tipus de bombons



- Pastís clàssic retolat



- Pastís semifred



- Cake



- Peça de full



- Pastes de te



- Postres en plat



- Postres en got



- Aperitiu salat



... I a les 17h el Jurat avaluarà els seu treball. Us hi esperem!!


 
<
>
 
 
 

Notícies i activitats de l'Escola de Pastisseria

El Millor Panettone artesà del 2021

Busquem els millors panettones, tant de fruita com de xocolata!

El Millor Croissant del 2021

XIV Concurs Millor Croissant de Mantega d'Espanya

INSCRIPCIONS CURS 2021-22

Últimes places!

 

Vine a conèixer l'Escola de Pastisseria

Sol·licita MÉS INFORMACIÓ

© Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona · 2020 · Tots els drets reservats | Avís legal | Cookies