EPGB utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, "REBUTJAR" per a rebutjar-les, o "MéS INFORMACIÓ" per consultar les cookies que utilitza la pàgina.

En cas de rebutjar-les, EPGB no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES

 

SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ:

Deixa'ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació:

 
Nom


Cognoms


E-mail


Telèfon


Missatge


Accepto la política de privacitat




 
 

El Millor Panettone artesà del 2021

 

Busquem els millors panettones, tant de fruita com de xocolata!

 

Si vols participar al concurs, consulta les bases i presenta els teus panettones el 18 d'octubre a l'Escola. Enguany el concurs tindrà lloc a la fira de Barcelona, dins del marc del Gastronomic Forum.



 


 
<
>
 
 
 

Notícies i activitats de l'Escola de Pastisseria

JORNADA DE PORTES OBERTES

Descobreix l'Escola el 4 de maig a les 16h!

INSCRIPCIONS CURS 2023-24

Obrim inscripcions el 30 de març!

Monogràfic de Pasqua

El Curs de Pasqua arriba el 9 de febrer amb una nova inscorporació: la MIA, la mona científica de la Universitat de Barcelona.

 

Vine a conèixer l'Escola de Pastisseria

Sol·licita MÉS INFORMACIÓ

© Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona · 2020 · Tots els drets reservats | Avís legal | Cookies