EPGB utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, "REBUTJAR" per a rebutjar-les, o "MéS INFORMACIÓ" per consultar les cookies que utilitza la pàgina.

En cas de rebutjar-les, EPGB no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES

 

SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ:

Deixa'ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació:

 
Nom


Cognoms


E-mail


Telèfon


Missatge


Accepto la política de privacitat




SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ:

Deixa'ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació:

Tots els camps són obligatoris

 
Nom


Cognoms


Sexe


Nacionalitat


Ciutat


Data de naixement


E-mail


Telèfon


Curs en el que estàs interesat


Any acadèmic


Com ens has conegut?

Altres
Quin?


Missatge


Accepto la política de privacitat




 
 

Monogràfic Sant Valentí i Pasqua GENER 2021

 

El nou curs de Pasqua serà de tipus teòrico-pràctic i l’assistent podrà realitzar amb les seves pròpies mans les peces de xocolata que ha creat per a l’ocasió la Saray Ruiz, a més de productes d’impuls com llaminadures, galetes i confits.

Horari: Dilluns 18, de 10h a 19h i dimarts, 19 de 15h a 19h // Durada: 2 dies // PVP: 175 €

 
 

No trobes el curs que estàs buscant?

Sol·licita MÉS INFORMACIÓ

© Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona · 2020 · Tots els drets reservats | Avís legal | Cookies