SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ:

Deixa'ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació:

 
Nom


Cognoms


E-mail


Telèfon


Missatge


Accepto la política de privacitat




SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ:

Deixa'ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu per oferir-te més informació:

Tots els camps són obligatoris

 
Nom


Cognoms


Sexe


Nacionalitat


Ciutat


Data de naixement


E-mail


Telèfon


Curs en el que estàs interesat


Any acadèmic


Com ens has conegut?

Altres
Quin?


Missatge


Accepto la política de privacitat




 
 

Màster Xocolata Barcelona

 

Curs dedicat completament al cacau i les aplicacions de la xocolata, dirigit a professionals.

Horari: De dilluns a divendres. Matins i tardes: de 10:00 a 14:00 h i de 15:00 a 18:00 h // Durada: 11 al 29 de gener de 2021. 105 hores // PVP: 3200 €

 

Alumnat

· El curs està limitat a un màxim de 15 persones.

· Aquest curs està adreçat a professionals en actiu que vulguin especialitzar-se dins d’aquesta branca professional.

Contingut de curs

1. TAST
Sentits que intervenen
Orígens
Pautes de degustació
Degustacions de més de 20 varietats

2. HISTÒRIA
Possibles orígens
Maies i asteques
Arribada a Europa
Grans descobriments
Industrialització

3. TRANSFORMACIÓ
Cultius
Transformació
Malalties
Països productors

4. BEAN TO BAR
Processos de producció
Globalització
Venda i projectes de recuperació
Maquinària

5. LA XOCOLATA A LA PASTISSERIA
Desenvolupament d'una línia de pastisseria de productes totalment actualitzats amb la xocolata com a ingredient en comú

6. BOMBONERIA
Formulació
Processos, conservació i sabors
Tall i motlle
Decoracions i acabats

7. PASTISSERIA INDIVIDUAL
Desenvolupament i presentació d'individuals variats fent ús de diverses tècniques i processos

8. FIGURA ARTÍSTICA
Figura plana
Figura de volum
Tècniques d'estructura i disseny
Figura de campionats i temporades

9. ESCULTURA EN XOCOLATA
Tècniques
Patrons de construcció
Transformació de la xocolata per a la seva manipulació
Diferents opcions per al desenvolupament d'un projecte
Muntatge

10. PETIT FOURS
Tècniques i productes
Preparacions
Formats
Acabats

11. PANETTONES I MASSES FERMENTADES
Massa mare
Fermentacions
Preparacions i acabats
Conservacions

12. MÀRQUETING GASTRONÒMIC
Processos de vendes
Implantació i segmentació

13. RESTAURANT
Mise en place
Presentació
Tècniques de restauració
Degustació

14. PASTISSERIA D'AUTOR
Disseny i presentació
Desenvolupament de producte

Reserves i matrícules

· Cal que us adreceu a la secretaria de l’escola, plaça Pons i Clerc, 2 (cantonada carrer Comerç), de Barcelona, per informar-vos de les dates de les inscripcions.

· Podeu demanar informació als telèfons 93 268 78 77 (escola) i 93 317 39 98 (Gremi de Pastisseria) al correu electrònic escola@pastisseria.cat o bé a la web www.escoladepastisseria.cat.

· Les peticions s’atendran per rigorós ordre d’inscripció i es tindrà en compte la limitació de places de cada curs.

· L’assistència als cursos de l’escola implica l’absoluta obligatorietat de dur l’uniforme i les eines establertes i d’acceptar el reglament de funcionament intern i les condicions economico-administratives de l’escola.

Preus del curs

· PVP: 3.200 €*

* Descompte per als agremiats
Descompte del 25% per als titulars o treballadors d’una empresa agremiada al Gremi de Pastisseria de Barcelona.

Condicions de pagament

· El curs s’haurà d’abonar en la seva totalitat abans del seu inici.

Altres consideracions

· Es considerarà formalitzada la matrícula un cop s'hagi abonat la totalitat de el curs.

Per si busques residència on allotjar-te durant el curs

Barcelona Resident és una nova residència a tocar de l’Escola de Pastisseria. Disposa d’habitacions individuals, amb bany privat i sortida a l'exterior, amb un espai per combinar l’estudi i el descans, fibra òptica simètrica, TV, nevera petita, ampli escriptori, climatització i armari de gran capacitat. La residència també compta amb altres serveis, com una sala d’estudi, menjador comunitari, bugaderia, recepció 24 h, solàrium, etc. Vine a descobrir-la!

Els alumnes de l’Escola de Pastisseria gaudeixen d’unes condicions especials a Barcelona Resident:

· Matrícula gratuïta: en inscriure’s a la nostra residència d’estudiants.

Oferim:

· Habitació individual amb bany privat.
· La millor ubicació possible.

Per a més informació, visites o sol·licitar pressupost contacteu amb nosaltres a info@barcelonaresident.cat
o al telèfon +34 93 268 78 79

Descarrega més informació en pdf

 

No trobes el curs que estàs buscant?

Sol·licita MÉS INFORMACIÓ

© Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona · 2020 · Tots els drets reservats | Avís legal | Cookies